ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη την Ημέρα των Ευχαριστιών, από καθηγητές, φοιτητές και διοικητικό προσωπικό του Deree στον ξενώνα ΜΕΛΛΟΝ.

Την Πέμπτη 17 Νοέμβρη, φοιτητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό από το Αμερικανικό Κολλέγιο Deree επισκέφθηκαν τον ξενώνα ΜΕΛΛΟΝ τον οποίο διαχειρίζεται η Ε.Κ.Πο.Σ.Π.Ο ΝΟΣΤΟΣ (www.nostos.org.gr) με τους εταίρους τους ΙΑΣΙΣ (www.iasismed.eu) και την ΕΑΔΑΠ (www.eadap.gr). Η επίσκεψη έχει σκοπό την ανακαίνιση των δωματίων των 14 μαμάδων που φιλοξενούνται στον ξενώνα.

Οι μπογιές και οι βούρτσες καθώς και τα περισσότερα υλικά είναι ευγενική χορηγία της ΚRAFT Paints. Όλοι μαζί δοκιμάσαμε να δώσουμε ένα φρέσκο αέρα στους χώρους διαμονής των μονογονεϊκών οικογενειών.

Οι φίλοι από το Deree βοήθησαν στο βάψιμο και τις χειρονακτικές εργασίες που έγιναν αλλά απασχολήσαν και δημιουργικά τα παιδάκια των μαμάδων ώστε να τους δώσουν χρόνο να ετοιμάσουν τα δωμάτια για τις αλλαγές.

Καθίσαμε στο τραπέζι και μοιραστήκαμε φαγητό που ετοίμασε η κουζίνα στον ξενώνα.

Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι μια μέρα που μας δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσουμε για όλα αυτά που έχουμε και να προσφέρουμε στους λιγότερο τυχερούς.


2
3

eea  Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία) μέσω του ΔΟΜ, Διαχειριστική Αρχή του προγράμματος SOAM