Στην Ελλάδα  η γη προσφέρει απλόχερα πολλούς καρπούς..ενας απο αυτούς ο αρακας αποτελεί ένα κλασσικό ελληνικό φαγητό. 

1 38

Μαγειρευεται με διαφορετικούς τρόπους και οι μάγειρες στο ΜΕΛΛΟΝ διάλεξαν αυτή την φορά  να τον κάνουν γιαχνί. Η ώρα του φαγητού στο ΜΕΛΛΟΝ είναι η στιγμή που συναντιόμαστε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι γύρω από τα τραπέζια απολαμβάνουμε το φαγάκι!

1 31
 
1 33
1 34photos by TasG
eea  Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία) μέσω του ΔΟΜ, Διαχειριστική Αρχή του προγράμματος SOAM