Στις 22 Δεκεμβρίου 2016 στα πλαίσια της πρόσκλησης του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κάποια παιδιά από το ΜΕΛΛΟΝ επισκέφθηκαν τη Βουλή των Ελλήνων. 

Μαζι με άλλα προσφυγόπουλα από άλλες Δομές τα παιδιά μας βρέθηκαν γύρω στις 11.00 στη Βουλή, μας υποδέχτηκε ο πρόεδρος και μας μίλησε για λίγο, εκπληξη μας έκανε και ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παρεβρέθηκε στην υποδοχή των παιδιών. 

Εμψυχωτές είχαν ετοιμάσει καποιες δράσεις για τα παιδιά, για να αισθανθούν άνετα και μετά κάνανε καποιες χειροτεχνίες, φτιάχνοντας κάρτες με ευχές!

Αργότερα δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να επισκεφθούν την κεντρική αίθουσα της Βουλής και να καθίσουν στα εδρανα των Βουλευτών, όπου τα παιδιά ακουσαν κάποια πράγματα για την ιστορία του κτιρίου και την σημερινή λειτουργία του. 

Στη συνέχεια μας έκαναν το τραπέζι στο εστιατόριο της Βουλής και μετά οι δραστηριότητες συνεχίστηκαν στο νηπιαγωγείο της Βουλής. Χειροτεχνίες και χοροί γέμισαν την μέρα μας!

Η μερα εκλεισε με κλασσική μουσική από μια ορχήστρα με έφηβους για τα παιδιά μας, το απόλαυσαμε ιδιαίτερα!

Φεύγοντας μοίρασαν στα παιδιά τσάντες με μαρκαδόρους και μπλοκ!!
eea  Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία) μέσω του ΔΟΜ, Διαχειριστική Αρχή του προγράμματος SOAM