Στις 16 Δεκεμβρίου τα παιδιά που φιλοξενεί το ΜΕΛΛΟΝ πήραν μέρος στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Νορβηγική Πρεσβεία στο Pierce College με αφορμή τη λήξη των καλλιτεχνικών εργαστηρίων που οργάνωσε η Πρεσβεία σε όλους τους ξενώνες του προγράμματος SOAM. Τα παιδιά μας είδαν τα έργα τους στην έκθεση που είχε δημιουργηθεί στους χώρους του Κολλεγίου, ήρθαν σε επαφή με συνομήλικους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου, πήραν μέρος σε δραστηριότητες και πέρασαν υπέροχα!

Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές και τις μαθήτριες του Pierce College για τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και βεβαίως τους δασκάλους τους για την ευαισθησία και τη γνώση που έδειξαν προετοιμάζοντας την εκδήλωση. Ξεχωριστές ευχαριστίες στην Νορβηγική Πρεσβεία για όλη τη διοργάνωση και τα εργαστήρια (θέλουμε κι άλλο!...) και βέβαια στις συναδέλφους του SOAM/ΔΟΜ για τη βοήθεια που πρόσφεραν απλόχερα!

Στιγμιότυπα από την συμμετοχή των παιδιών του Ξενώνα ΜΕΛΛΟΝ στο Pierce College στην εκδήλωση.

eea  Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία) μέσω του ΔΟΜ, Διαχειριστική Αρχή του προγράμματος SOAM